ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ОБУКАМА „ДИГИТАЛНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО“ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ УНАПРЕДИ СВОЈ СТАТУС, КЛИКНИ ЕНТЕР“ УДРУЖЕЊА МЛАДИХ МАЧВАНА БОГАТИЋ

Удружење младих Мачвана објављује јавни позив за пријаву заинтерсованих полазница са територије општине Богатић  за сет обука „Дигитално предузетништво“ у оквиру пројекта „Унапреди свој статус, кликни ентер“.

Програм обука спроводиће се на подручју општине Богатић у периоду од марта до јула 2022.године и подразумеваће следећи сет обука :

–       Основна обука рада на рачунару (четири најважнија програмска пакета: Windows, Word, Excel i Internet)

–          Обука о изради web страница и

–    Основна обука  познавања интернет платформе, како тражити понуду, како пласирати понуду, како продати локални производ)

Циљ спровођења овог пројекта  јесте подстицање унапређења положаја жена на селу, подршка сеоским женама да путем информатичког описмењавања стекну нове вештине за активно учествовање у тржишту рада и да стечена знања и вештине примене у развоју локалне средине.

Право похађања обука имају жене са територије општине Богатић ( до 40 полазница) старости од 18 до 55 година живота.

Учешће у програму обука за све полазнице је бесплатно. Све полазнице након завршеног програма обука добиће Сертификат о развршеној обуци.

Пријавне формуларе за пријаве на обуке можете прузети на сајту Удружења младих Мачвана или лично , у просторијама Удружења у Богатићу, ул. М.Витомировића бр. 2.

Рок за пријаву од  01.03.2022.године до 08.03.2022.године.

Образац можете преузети овде.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *