НАБАВЉЕНА РАЧУНАРСКА ОПРЕМА

У оквиру реализације пројекта „ Унапред свој статус, кликни ентер“  набављена је рачунарска опрема, односно три рачунара који ће се користити током реализације овог пројекта, као и касније за потребе функционисања рада Удружења младих Мачвана.

Ивана Ђукић, руководилац пројекта „Унапреди свој статус,кликни ентер“ истакла је да ће наведена опрема  у многоме допринети бољем и ефикаснијем раду чланова Удружења, како током реализације овог пројекта, тако и за бољу организацију и функционисање самог Удружења у каснијем периоду.  Идеја нам је да  у неком наредном периоду Удружење постане и мини рачунарски и интернет центар који бесплатно могу користити не само млади, већ и жене које  током реализације овог пројекта похађају сет бесплатних обука из области дигитализације. Набавка ове опреме у многоме ће допринети бржој реализацији наше идеје о формирању рачунарског и интернет центра у оквиру Удружења младих Мачвана.

Пројекат „Унапреди свој статус, кликни ентер“ реализује се уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије.

   

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *