ПРЕДСТАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ ПРОЈЕКТА „Научи данас за своје боље сутра“

Чланови Удружења младих Мачвана представили су резултате  пројекта  Научи данас за своје боље сутра“ који је суфинансирало Министарство туризма и омладине Валде Републике Србије. Ивана Ђукић, кооординатор пројекта „Научи данас за своје боље сутра“ овом приликом истакла је да је пројекат трајао четири месеца и да су у оквиру реализације пројекта спроведене три обуке и то: обука из основе књиговодства, социјалног предузетништва и дигиталног маркетинга. Такође је истакла да је један од најважнијих резултата реализације пројекта  јачање капацитета међу младима  за промоцију социјалног предузетништва, успешно завршене обуке у оквиру пројекта и  успешно стимулисање младих да социјално предузетништво посматрају као прилику за посао, као и информисање младих да користе социјалне иновације и технологију као своју перспективу запошљавања.

Констатовала је  да је у току спровођења пројекта дошло до унапређења  знања и вештина, како полазника обука , тако и чланова Удружења што је додатна вредност у односу на постигнуте резултате пројекта.

Највећи успеси у реализацији пројектних активности били задовољство учесника и учесница и њихова испуњена очекивања, у погледу знања и вештина које су добили. Затим, постојала је велика заинтересованост младих за представљену тему дигиталног маркетинга, а број учесника је искористио знање и вештине за креирање маркетинг стратегије за своју промоцију (приватно, пословно). Још неки од успеха постигнутих едукацијама су: мотивисање иначе пасивне групе младих који су постали свесни да могу да покрену свој посао и да се баве оним што воле.

Овом приликом још једном је изразила захвалност Министарству туризма и омладине што су подржали реализацију пројекта и истакла да је ово успех за Удружење јер су у року од непуне 3 године реализовали више пројеката са министарствима Владе Републике Србије.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *